Testimonis

"Ha estat una experiència fantàstica. Una ruta assumible per a tots els públics, adults i nens.

Natàlia, has estat dolça, ens has explicat un munt de coses adaptades als nanos. TOTS ho hem gaudit i, avui dilluns, encara ho comentem.

Per cert, hem après a cridar sota els ponts. GRÀCIES!".

Tanit i familia


"En plus de ses cours de Yoga et de ses marches nordiques, Natalia est géniale en tant que guide. Elle s’adapte aux possibilités de chacun et est d’une extrême gentillesse. Elle m’a guidée vers des endroits que vu mon âge je n’aurais jamais osé découvrir seule.

Je l’en remercie de tout cœur".

Vony Burlet


"Totes les persones que han treballat en aquestes sessions d'estiraments i relaxació han quedat molt contentes pel bon tracte humà que la Natàlia ha tingut amb elles. També per les seves ensenyances i consells per continuar amb la nostra pràctica personal i col·lectiva".

Associació de fatiga crònica i fibromiàlgia de La Garrotxa


"Ha estat una molt bona experiència tant respecte de l'activitat de marxa nòrdica com de la persona que ens l'ha donat, Natàlia Oliva, una experta entrenadora i bona comunicadora dels coneixements de la zona. Ens ha encantat".

Isabel i Pere


"El curs em va agradar molt. La meva valoració és positiva. El curs d'iniciació a la marxa nòrdica el vaig fer en parella. Valoro molt be l'activitat, valoro molt bé les teves ensenyances, em va semblar molt instructiu tot el que ens vares explicar pq ho argumentaves amb explicacions del funcionament dels músculs en relació al  nostre cos.

La relació qualitat preu és ajustada, assequible a totes les butxaques. Gràcies pel curs, espero que poguem compartir alguna marxa."

Ester B.


"Som una parella valles-empordanesa a qui ens varen obsequiar amb el curs d'iniciació de marxa nòrdica. Curs que ha estat tota una sorpresa perquè ens ha encantat, tot i que això de portar pals no n'estàvem molt convençuts.
Per tant la nostra valoració de l'activitat és excel·lent.
La Natàlia, la monitora que dirigeix l'activitat l'hem trobat una excel·lent professional, que sap molt bé del que parla i fa que tot l'aprenentatge sigui molt amè i divertit. I s'adequa al nivell dels participants de l'activitat.
És tant el nivell de satisfacció que ja hem fet veus!!"

Eudald i Maribel


"Hola estic fent ioga amb la Natàlia i la meva experiència amb ella és molt gratificant. Es molt bona coneixedora del cos humà i ofereix unes instruccions molt precises per a realitzar les diferents postures i alhora sap crear un clima de calma i relax. Molt aconsellable!!!!!!"

M.S.


“Interessant i profitós curset d’iniciació a la Marxa Nòrdica: el passat 6 d’octubre vaig estar a Olot amb la Natalia del centre Risum de ioga i Marxa Nòrdica, fent iniciació a la metodologia dels 10 passos de Nòrdic Walking. Va ser una magnífica experiència  tant per l’aprenentatge que vaig fer sobre Marxa Nòrdica com per l’agradable ambient que hi va haver.

La Natalia va saber transmetre’ns d’una manera amena i entenedora cada un dels 10 passos de la tècnica diagonal, amb explicacions del perquè de cada moviment i com actuava sobre el cos dels practicants del Nòrdic Walking.

Visc lluny d’Olot però de ben cert que participaria en les sortides de Marxa Nòrdica si la distancia no fos un impediment. No obstant, el curset d’iniciació m’ha encoratjat a practicar i anar millorant. Gràcies Natalia”.

A.Ortiz


“He de dir que fantàstica la marxa, la veritat és que ho expliques molt bé i al posar exemples de la vida quotidiana s’assimila molt bé. Al corregir postures, encara que siguin molt minces, trobes millora; jo corregint el petit moviment del cap he millorat molt les cervicals i espatlles.

Quan el cos se sent bé sense tensions i rectificant postura, t’alliberes i sents que flueixes”.

F. Castaño


“Ahir vaig fer el curset de marxa nòrdica. Va ser molt interessant i recomanable, no només per fer marxa nòrdica sinó també per com caminar pel carrer i la muntanya. Els coneixements posturals que et dona son bàsics pel dia a dia.

Curset molt pràctic i lúdic. Si dubteu a fer-lo, feu-lo!

Moltes gràcies Natàlia per la teva paciència, bon tracte, simpatia i coneixements”.

E .Bonet


"Fa uns 3 anys que practico ioga. La Natàlia és una persona amb molta paciència i molt bona professional ja que a cada exercici té cura de que cada persona el faci correctament i, qui no pot, l'ofereix formes per a fer-ho més fàcil. Això ens dóna molta confiança.

Sobre el que he millorat molt és amb la flexibilitat i la respiració. Ho recomanaria a tothom!"

R.S.


"Vaig trobar l'activitat de marxa nòrdica molt interessant, divertida, i profitosa, total que m'ho vaig passar molt bé, i amb ganes de repetir.  Crec que les teves explicacions son molt bones, per tal de poder aprendre la tècnica i la filosofia de l'activitat, i tota la dinàmica de grup està molt ben aconseguida.  El preu del curs i del material, penso que es correcta.
Moltes felicitats per una bona feina".

Benet B.


"Dimecres a la nostra sessió d'estiraments, les noies de l'ASFCFMG vàrem poder gaudir un dia més de la companyia de la Natàlia.
La seva manera de preparar les sessions i d'explicar-se ens ajuda a portar millor les nostres malalties. Sabem que fer exercici és molt important i encara que algunes vegades preferiríem no anar-hi pel cansament, dolor o mandra, no podem deixar d'assistir-hi. Ahir vàrem treballar els peus, uf quin dolor encara quan hi penso!, però avui quan m'he despertat em sentia millor, alguna cosa havia passat en el meu interior, el dolor i cansament no marxen mai, però si al despertar et sents més persona ja és un bon començament de dia. Desitjo continuar amb les teves ensenyances i bon fer.

Gràcies Natàlia, una abraçada de part nostra".

Montserrat (Associació afectats fatiga crònica i fibromiàlgia de La Garrotxa)