Testimonis

"Totes les persones que han treballat en aquestes sessions d'estiraments i relaxació han quedat molt contentes pel bon tracte humà que la Natàlia ha tingut amb elles. També per les seves ensenyances i consells per continuar amb la nostra pràctica personal i col·lectiva".

Associació de fatiga crònica i fibromiàlgia de La Garrotxa


"Hola estic fent ioga amb la Natàlia i la meva experiència amb ella és molt gratificant. Es molt bona coneixedora del cos humà i ofereix unes instruccions molt precises per a realitzar les diferents postures i alhora sap crear un clima de calma i relax. Molt aconsellable!!!!!!"

M.S.


“Interessant i profitós curset d’iniciació a la Marxa Nòrdica: el passat 6 d’octubre vaig estar a Olot amb la Natalia del centre Risum de ioga i Marxa Nòrdica, fent iniciació a la metodologia dels 10 passos de Nòrdic Walking. Va ser una magnífica experiència  tant per l’aprenentatge que vaig fer sobre Marxa Nòrdica com per l’agradable ambient que hi va haver.

La Natalia va saber transmetre’ns d’una manera amena i entenedora cada un dels 10 passos de la tècnica diagonal, amb explicacions del perquè de cada moviment i com actuava sobre el cos dels practicants del Nòrdic Walking.

Visc lluny d’Olot però de ben cert que participaria en les sortides de Marxa Nòrdica si la distancia no fos un impediment. No obstant, el curset d’iniciació m’ha encoratjat a practicar i anar millorant. Gràcies Natalia”.

A.Ortiz


“He de dir que fantàstica la marxa, la veritat és que ho expliques molt bé i al posar exemples de la vida quotidiana s’assimila molt bé. Al corregir postures, encara que siguin molt minces, trobes millora; jo corregint el petit moviment del cap he millorat molt les cervicals i espatlles.

Quan el cos se sent bé sense tensions i rectificant postura, t’alliberes i sents que flueixes”.

F. Castaño


“Ahir vaig fer el curset de marxa nòrdica. Va ser molt interessant i recomanable, no només per fer marxa nòrdica sinó també per com caminar pel carrer i la muntanya. Els coneixements posturals que et dona son bàsics pel dia a dia.

Curset molt pràctic i lúdic. Si dubteu a fer-lo, feu-lo!

Moltes gràcies Natàlia per la teva paciència, bon tracte, simpatia i coneixements”.

E .Bonet


"Fa uns 3 anys que practico ioga. La Natàlia és una persona amb molta paciència i molt bona professional ja que a cada exercici té cura de que cada persona el faci correctament i, qui no pot, l'ofereix formes per a fer-ho més fàcil. Això ens dóna molta confiança.

Sobre el que he millorat molt és amb la flexibilitat i la respiració. Ho recomanaria a tothom!"

R.S.