Marxa nòrdica: tastets, cursos d'iniciació, sortides setmanals i excursions

A Risum trobaràs diferents formats per conèixer la marxa nórdica i començar a gaudir dels seus beneficis.

  

CURSOS D'INICIACIÓ

Són sessions d’unes tres hores i mitja aproximadament. En elles hi ha una petita introducció teòrica sobre aquest esport, els seus orígens, característiques especials, material i beneficis que es deriven de la seva pràctica.

A Risum ensenyem la tècnica diagonal (la més extesa del món i sobre la que s’han realitzat més estudis) utilitzant el mètode de les 10 passes de la INWA (Federació Internacional de Nordic Walking). Amb aquest mètode es garanteix que la tècnica apresa mantingui una bona alineació articular i eviti gestos potencialment lesius.

Els instructors d’INWA tenim com a objectiu ensenyar la tècnica maximitzant els beneficis per a la salut minimitzant el risc de lesió.

Són sessions aptes per a tothom, sense perjudici de l’edat, sexe o condició física. Nosaltres proporcionarem els bastons i l’assegurança va inclosa en el preu. Només caldrà dur un bon calçat esportiu.

Accedeix a l’agenda per saber quines són les properes activitats programades.

Si pertanys a alguna associació o tens un grup que us voleu iniciar junts,  posa’t en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar una data que us vagi bé (es tindrà en compte un número mínim de participants i la localització).

 

 TASTETS

Sessions curtes d’una hora a dues aproximadament per a experimentar la sensació de caminar amb els bastons específics de la marxa nòrdica. Només es faran per a grups de mínim 6 persones.

L’objectiu és tenir un primer contacte amb aquest esport i només es fa una petita explicació durant la caminada. No es treballen els diferents aspectes tècnics en detall.

Són sessions aptes per a tothom, sense perjudici de l’edat, sexe o condició física. Nosaltres proporcionarem els bastons i l’assegurança va inclosa en el preu. Només caldrà dur un bon calçat esportiu.

 

SORTIDES SETMANALS

Sessions d’una hora i mitja per a perfeccionar la tècnica i gaudir d’aquest esport en companyia.

És imprescindible haver fet prèviament el curs d’iniciació.

El preu inclou el lloguer dels bastons. Cal dur un bon calçat esportiu.

Accedeix a l’agenda per saber quins són els horaris programats.

Si pertanys a alguna associació o tens un grup i voleu practicar junts,  posa’t en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar un horari que us vagi bé (es tindrà en compte un número mínim de participants i la localització).

 

EXCURSIONS

Sortides puntuals per gaudir de l’entorn i del nordic walking. Emmarcades sota el nom de “Caminem l’entorn”, anirem fent rutes amb diferents perfils i graus de dificultat per poder gaudir del nostre paisatge i de la natura.

És imprescindible haver fet prèviament el curs d’iniciació.

Accedeix a l’agenda per saber quina és la propera sortida de “Caminem l’entorn”.

El preu inclou el lloguer dels bastons i una assegurança. Caldrà dur un bon calçat esportiu i roba adient a les condicions climatològiques del moment.

 

  “Camina com si estigueres besant la terra amb els teus peus”.

(Thich Nhat Hanh)