Classes de ioga

El ioga, disciplina practicada a l’Índia des de fa milers d’anys, ens ensenya a enfortir i harmonitzar el cos, la ment i l’ànima perquè puguem assolir un objectiu: un cos sa, una ment equilibrada i la pau interior, tant importants quan afrontem els reptes diaris de la vida moderna.

Durant una sessió de ioga, que dura aproximadament entre una hora i vint i una hora i mitja, es practiquen diferents assanes o postures harmonitzades amb la respiració, i són beneficioses tant per al cos com per a la ment.

Les postures tenen diferents graus de dificultat i sempre s’ofereixen diverses opcions, d’aquesta manera tothom, sigui quina sigui la seva condició física o experiència, té cabuda a les nostres classes.

La sessió sempre s’inicia amb una fase d’escalfament i acaba amb una relaxació que retorna el cos i la ment a la calma.

 

Si pertanyeu a alguna associació i disposeu d’un espai adient per a aquesta pràctica, poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar-vos un horari (es tindrà en compte un nombre mínim de participants i la localització). També hi ha la possibilitat de fer la pràctica a l'aire lliure (fins i tot en llocs emblemàtics de la Garrotxa si es demana amb prou antelació).

 

“Els canvis poden tenir lloc a poc a poc. El que és important és que tinguin lloc”.

(Confuci)