Classes de ioga

El ioga, disciplina practicada a l’Índia des de fa milers d’anys, ens ensenya a enfortir i harmonitzar el cos, la ment i l’ànima perquè puguem assolir un objectiu: un cos sa, una ment equilibrada i la pau interior, tant importants quan afrontem als reptes diaris de la vida moderna.

Durant una sessió de ioga, que dura aproximadament entre una hora i vint i una hora i mitja, es practiquen diferents asanas o postures harmonitzades amb la respiració i són beneficioses tant pel cos com per la ment.

Les postures tenen diferents graus de dificultat i sempre s’ofereixen diverses opcions, d’aquesta manera tothom, sigui quina sigui la seva condició física o experiència, hi té cabuda a les nostres classes.

La sessió sempre s’inicia amb una fase d’escalfament i finalitza amb una relaxació que retorna el cos i la ment a la calma.

Accedeix a l’agenda per saber quins horaris hi ha disponibles.

Si pertanys a alguna associació i disposeu d’un espai adient per aquesta pràctica, posa’t en contacte i mirarem de trobar un horari per a vosaltres (es tindrà en compte un número mínim de participants i la localització). També hi ha la possibilitat de realitzar la pràctica a l'aire lliure (fins i tot en llocs emblemàtics de La Garrotxa si es demana amb suficient antelació).

 

“Els canvis poden succeir a poc a poc. L’important és que succeeixin”.

(Confuci)