Ioga i/o marxa nòrdica per a mares i pares (AMiPA)

Poden ser múltiples els objectius personals per realitzar aquestes activitats.

Es poden practicar per a fer salut (promovent hàbits de vida saludables), com a mètode de fitness (per millorar la condició física), o bé, per poder gaudir d’una activitat amb companys amb els qui comparteixes l’aventura de l’educació dels fills.

Una excel·lent manera de combatre l’estrès i els seus símptomes és dedicar una estona a nosaltres mateixos, cosa que es complica en el moment que arriba l’alegria dels fills a casa. Per poder donar el millor de cadascú com a pare, s’ha d’estar bé com a individu.

La proposta de RISUM és que feu ús de les tècniques que ens ofereixen el ioga i la marxa nòrdica per gaudir dels seus beneficis i assolir el benestar personal mentre gaudiu de la companyia dels que, com vosaltres, viuen el meravellós (i a l’hora esgotador) paper de pares.

En les sessions de ioga es fan postures per treballar l’agilitat, l’equilibri i la força, exercicis de respiració, un treball d’atenció plena (mindfulness) i una relaxació profunda.

Caldrà disposar d’un espai on realitzar l’activitat . Pot ser una aula del mateix centre si existeix la facilitat de retirar el mobiliari o una sala destinada a activitats similar (com, per exemple, psicomotricitat).

La marxa nòrdica inclou un curs d’iniciació (en una o dues sessions depenent de la durada de les mateixes) i un número de sortides a concretar (mínim de 8) per a practicar i perfeccionar la tècnica.

 

  

“A la vida hi ha tantes ocasions especials com esculls celebrar”.

(Robert Brault)

 

Contacteu per a obtenir el vostre pressupost i definir l’activitat segons les necessitats concretes.

El farem tenint en compte:

  • Opció triada.
  • Durada de l’activitat que, en el cas del ioga s’aconsella entre 1h15’ i 1h30’ i, en el cas de la marxa nòrdica entre 1h i 1h30’ (en les sortides de perfeccionament).
  • Número de participants.

En ambdós casos està inclòs el lloguer del material necessari per a realitzar l’activitat.