Ioga i/o marxa nòrdica per a mares i pares (AMiPA)

Poden ser múltiples els objectius personals per fer aquestes activitats.

Es poden practicar per fer salut (promovent hàbits de vida saludables), com a mètode de fitnes (per millorar la condició física), o bé per poder gaudir d’una activitat amb companys amb qui comparteixes l’aventura de l’educació dels fills.

Una excel·lent manera de combatre l’estrès i els seus símptomes és dedicar una estona a nosaltres mateixos, cosa que es complica en el moment que arriba l’alegria dels fills a casa. Per poder donar el millor de cadascú com a pare o mare, s’ha d’estar bé amb un mateix.

La proposta de RISUM és que feu ús de les tècniques que ens ofereixen el ioga i la marxa nòrdica per gaudir dels seus beneficis i assolir el benestar personal mentre esteu en companyia dels qui, com vosaltres, viuen el meravellós (i alhora esgotador) paper de pares.

En les sessions de ioga es fan postures per treballar l’agilitat, l’equilibri i la força, exercicis de respiració, un treball d’atenció plena (mindfulness) i una relaxació profunda.

Caldrà disposar d’un espai onfer-hi l’activitat . Pot ser una aula del mateix centre si existeix la facilitat de retirar el mobiliari o una sala destinada a activitats similar (com, per exemple, psicomotricitat).

La marxa nòrdica inclou un curs d’iniciació (en una o dues sessions depenent de la durada) i un nombre de sortides a concretar (mínim de 8) per practicar i perfeccionar la tècnica

 

  

“A la vida hi ha per celebrar tantes ocasions especials com tu triïs”.

(Robert Brault)

 

Contacteu per a obtenir un pressupost i definir l’activitat segons les necessitats concretes.

El farem tenint en compte:

  • Opció triada.
  • Durada de l’activitat que, en el cas del ioga s’aconsella entre 1h15’ i 1h30’ i, en el cas de la marxa nòrdica entre 1h i 1h30’ (en les sortides de perfeccionament).
  • Nombre de participants.

En ambdós casos està inclòs el lloguer del material necessari per fer l’activitat.