Tallers de ioga i/o marxa nòrdica en esdeveniments

Els últims anys els incentius empresarials han augmentat de forma significativa convertint-se en una fita de qualsevol empresa a nivell nacional i internacional.

Les activitats lúdiques o culturals, el team building i l'outdoor, són factors decisius a l'hora d'homogeneïtzar i crear vincles entre els treballadors dels diferents sectors de l’empresa. Aquest tipus d'accions ajuden a reduir la distància entre els diferents estaments de l'empresa, la qual cosa propicia una millor relació interpersonal i més fluida entre els equips directius i els treballadors.

Moltes companyies ja han constatat els beneficis d'organitzar esdeveniments interns d'aquest tipus, aconseguint que els treballadors coneguin millor la companyia i els seus objectius.

 Perquè el major actiu de les empreses són les persones.

 

“M’ho varen explicar i ho vaig oblidar; ho vaig veure i ho vaig entendre; ho vaig fer i ho vaig aprendre”.

(Confuci)

Programa RISUM:

 Oferim diferents opcions:

 

  • Classes de hatha ioga de 120 minuts al lloc de celebració de l’esdeveniment. És suficient amb una sala de reunions, porxo, jardí o espai similar. Nosaltres proporcionarem el material (màrfegues, mantes i elements de suport). També hi ha la possibilitat de realitzar la pràctica a l'aire lliure en llocs emblemàtics de La Garrotxa si es demana amb suficient antelació, per exemple, en el cràter d'un volcà.

 

  • Cursos d’iniciació a la marxa nòrdica de 3 i mitja aproximadament seguint el mètode de les 10 passes de la INWA, International Nordic Walking Federation. Amb aquest mètode es garanteix que la tècnica apresa mantingui una bona alineació articular i eviti gestos potencialment lesius. En aquestes sessions hi ha una introducció teòrica sobre aquest esport, els seus orígens, característiques especials, material i beneficis que es deriven de la seva pràctica i, posteriorment, durant la ruta, es van treballant exercicis específics per a aprendre i consolidar la tècnica.

 

  • Tastets de 90 minuts per a experimentar la sensació de caminar amb els bastons específics de la marxa nòrdica. L’objectiu és tenir un primer contacte amb aquest esport i només es fa una petita explicació durant la caminada. No es treballen els diferents aspectes tècnics en detall.

 

En cadascuna de les opcions es proporciona el material necessari. Són sessions aptes per a tothom, sense perjudici de l’edat, sexe o condició física.

En el cas del ioga adaptem la sessió oferint diferents opcions que la fan accessible a tothom. En les opcions de marxa nòrdica només caldrà dur un bon calçat esportiu.

Contacteu amb nosaltres per a obtenir el vostre pressupost.

El farem tenint en compte:

  • Opció triada.
  • Número de participants.
  • Quilometratge al lloc de celebració de l’esdeveniment.