RISUM

Soc la Natàlia Oliva, una barcelonina que viu a les Planes d'Hostoles, a la comarca de la Garrotxa. De caràcter obert i somriure fàcil. El meu estil de vida es defineix pel respecte als animals i l’amor a la natura.

De formació, soc psicòloga de l’esport per la Universitat Autònoma de Bellaterra i INEF Barcelona, professora de ioga amb títols reconeguts per Yoga Alliance i la Asociación Española de Yoga Terapéutico (AEYT), instructora de marxa nòrdica per la Federació Internacional de Nordic Walking (INWA) i entrenadora de natació per la Real Federación Española de Natación.

Sempre he estat vinculada a l’esport i a l’activitat física d’una manera o altra: primer com a esportista d’alta competició fent natació i waterpolo durant 25 anys, ensenyant infants, adults i gent gran a nedar, entrenant equips de natació o assessorant-los com a psicòloga. L’aigua és una part important de la meva vida: hi vaig prendre consciència del meu cos, del moviment, de la meva ment amb el seu anar i venir de pensaments, de la respiració, de la calma i de la llibertat.

Posteriorment em vaig iniciar en el món del ioga i em va enamorar. El ioga em va empènyer a seguir el meu creixement personal i va donar un sentit al coneixement adquirit fins llavors. M’hi he dedicat professionalment des de l’any 2000.  Hi he treballat amb persones de totes les edats, des d’infants a gent gran. Al llarg d’aquest temps he fet també altres formacions com a instructora de Fisiomyoga (ioga terapèutic), de txikung i tai-txí, coaching esportiu i dinamitzadora de parcs urbans i itineraris saludables

L’últim repte va ser buscar un esport que pogués practicar sense dependre d’infraestructures com ara una piscina i vaig ensopegar amb la marxa nòrdica. Va ser una atracció instantània, i l'entorn on visc, la Garrotxa, m’hi convidava. Tant, que vaig decidir formar-me com a instructora i tirar endavant la tasca de donar a conèixer aquest esport i, alhora, l'espai protegit del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa del qual soc guia.

Estic inscrita en el registre oficial de professionals de l'esport amb el número 027494.

 

RISUM és un projecte personal que ofereix ioga i marxa nòrdica.

Autoconeixement, consciència postural i vida saludable.

Relaxació i activació. Arrelament i acció.

Respiració. Somriure. Vida.

 

“Seiem junts, la muntanya i jo, fins que només hi ha la muntanya”. 

(Li Po)

 

Si vols arribar a a Garrotxa amb transport públic, saber on allotjar-te o a on anar a dinar, mira aquí com fer-ho: vull anar a la Garrotxa!

Si busques un allotjament en un poble en concret com ara el meu, les Planes d'Hostoles, la meva recomanació és que visitis els del següent llistat. Tots amb característiques i possibilitats diferents, tots amb encant. Segur que trobes el més adient per a tu: