RISUM

Soc la Natàlia Oliva, una barcelonina vivint a Les Planes d'Hostoles, a la comarca de La Garrotxa. De caràcter obert i somriure fàcil. El respecte envers els animals i l’enamorament per la natura defineix el meu estil de vida.

De formació psicòloga de l’esport per la Universitat Autònoma de Bellaterra i INEF Barcelona, professora de ioga amb títols reconeguts per Yoga Alliance i la Asociación Española de Yoga Terapéutico (AEYT), instructora de marxa nòrdica per la Federació Internacional de Nordic Walking (INWA) i entrenadora de natació per la Real Federación Española de Natación.

Sempre he estat vinculada a l’esport i a l’activitat física d’una manera o una altra: primer com a esportista d’alta competició fent natació i waterpolo durant 25 anys, ensenyant a nedar a infants, adults i gent gran, entrenant equips de natació o assessorant-los com a psicòloga. L’aigua és una part important de la meva vida, en ella vaig prendre consciència del meu cos, del moviment, de la meva ment amb el seu anar i venir dels pensaments, de la respiració, de la calma i la llibertat.

Posteriorment em vaig iniciar en el món del ioga i em va enamorar. Em va empènyer a seguir el meu creixement personal, donant un sentit al coneixement adquirit fins llavors. M’hi he dedicat professionalment des de l’any 2000.  Hi he treballat amb persones de totes les edats, des d’infants a gent gran. Al llarg d’aquest temps he fet també altres formacions com a instructora de Fisiomyoga (ioga terapèutic), de txikung i tai-txí, couching esportiu i dinamitzadora de parcs urbans i itineraris saludables

L’últim repte va ser buscar un esport que pogués practicar sense dependre d’infraestructures com ara una piscina i vaig ensopegar amb la marxa nòrdica. Va ser una atracció instantània i l'entorn on visc, la Garrotxa, m’hi convidava. Tant, que vaig decidir formar-me com a instructora i tirar endavant la tasca de donar a conèixer aquest esport i, a l'hora, l'espai protegit del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa del qual en soc guia.

Estic inscrita en el registre oficial de professionals de l'esport amb el número 027494.

Si vols arribar a La Garrotxa amb transport públic, saber on allotjar-te o a on anar a dinar, mira aquí com fer-ho: vull anar a La Garrotxa!

 

RISUM és un projecte personal que ofereix ioga i marxa nòrdica.

Autoconeixement, consciència postural i vida saludable.

Relaxació i activació. Arrelament i acció.

Respiració. Somriure. Vida.

 

“Seiem junts, la muntanya i jo, fins que només està la muntanya”. 

(Li Po)