Ioga

El ioga és una disciplina que condueix a un benestar físic i mental. Desenvolupa força i flexibilitat, regula el cos i la ment mitjançant el control i la qualitat del moviment, et reequilibra de forma suau i gradual.

Les postures o asanas donen estabilitat, salut i lleugeresa al cos. Amb la seva pràctica es desenvolupa l’agilitat, l’equilibri i la força.

 

La respiració es reeduca a través d’exercicis específics (pranayamas), fent-la completa i profunda, natural i conscient. Aquests pranayames aporten beneficis significatius com ara: estimulació del sistema cardiovascular, elimina l’estrès diari, augmenta la consciència i ajuda a trobar la vitalitat i la calma interna.

Mitjançant una pràctica constant desenvolupa la capacitat de dominar cada posició sense esforç, com a resultat d’una sinèrgia entre la concentració mental, la respiració i l’equilibri funcional del cos. Permet augmentar la mobilitat articular i enfortir els músculs, millorar la flexibilitat del cos, la postura, l’equilibri i el control del moviment.

La relaxació guiada ajuda a reduir tensions emocionals i estrès, promovent així un estat de benestar general.

Pots incorporar-te al curs en qualsevol moment i no és necessari haver practicat ioga amb anterioritat. En una mateixa classe treballem oferint opcions per a tots els nivells i capacitats físiques.

 


“Cuida l’exterior tant com l’interior, perquè tot és un”.

(Buddha)