Ruta entre salts i gorgues de les Planes d'Hostoles

28/03/2021

Gaudeix de paisatges refrescants ara que floreix la primavera: gorgues, colades de lava, salts d'aigua, castells... i fes-ho mentre descobreixes la marxa nòrdica.
Un còctel diferent que agradarà a grans i petits.

 

 

Visitarem diferents gorgues, caminarem amb vistes als cingles del Far i veurem també les restes de l’antiga indústria que va fer créixer els pobles de la vall a la vora del riu com pedreres, molins paperers, filatures i torneries. Ah! i amb vistes al Castell d'Hostoles, fortalesa de muntanya durant la guerra remença del S.XV. La ruta es farà fent marxa nòrdica; si no n’has fet mai abans t’explicarem els conceptes bàsics per poder gaudir de l’experiència.

Has provat mai la marxa nòrdica? Pel mateix preu pots fer un tast, o bé, si ja coneixes la seva tècnica, ara tens una oportunitat de perfeccionar-la mentre fas la ruta guiada. Si no n'has fet mai, ara és el momento de conéixer el material específic que s'utilitza i la multitud de beneficis que té, com per exemple, el treball de gairebé el 90% de la musculatura del cos si la tècnica és correcta o l'augment de fins al 45% de despesa calòrica respecte a caminar sense bastons.

  • Atenció! no és un curs d'iniciació on es profunditza en detalls tècnics, és un tast mentre es realitza una ruta.

Activitat indicada per a públic familiar (apte per a nens majors de 8 anys, o menors si els pares consideren que els agrada caminar i tenen en compte la distancia. Anem fent aturades, per tant, no se’ls fa llarg).

Durada aproximada de 3h-3h30’ (10 km).

Preu*: inclou el lloguer del material (bastons de marxa nòrdica) i assegurança.

  • majors de 16 anys, 20€/persona.
  • menors entre 12 i 16 anys, 12€/persona.
  • menors de 12 anys, 6€/persona.
  • menors de 8 anys gratuït (sense bastons).

*Preus per grups de mínim 4 persones majors de 12 anys.

Quan voleu venir? Si sou grup bombolla, poseu-vos en contacte i mirarem d'adaptar-nos-hi.