Reprenem les classes de ioga a les Planes

24/09/2019

Classes de hatha ioga i ioga terapèutic, classes adaptades amb ioga suau, estiraments i txi-kung, classes per nens... tothom hi té cabuda perquè adaptem les sessions per a que tots les gaudim.

 

Ja fa 10 anys que fem ioga a les Planes i hi ha alumnes que les gaudeixen des del primer dia. El meu agraïment més sincer a totes aquestes persones! Ara, després d'una aturada, reprenem les sessions en els horaris habituals dels darrers anys.

Després de 19 anys impartint classes de ioga i rebent diferents formacions ofereixo una barreja de diferents estils i escoles: hatha, integral i terapèutic bàsicament. Per què? doncs perquè per a mi és important que tothom trobi el seu lloc a les meves classes, que tothom sigui conscient d'aquells aspectes físics que faran que la seva pràctica sigui la seva, no la del veí de màrfega. Que arribem a entendre que fer ioga no és fer una postura (de vegades "impossible") per penjar-la a les xarxes socials o que respirar bé també és fer ioga. Que no només és un exercici físic, sinó també treballem la ment i les emocions.

A partir del mes d'octubre ens retrobem en els següents horaris:

 

DIMARTS, de 9 a 10: ioga suau, txikung, estiraments...ideal per a persones grans o aquells que tenen alguna patologia important que els limita la mobilitat.

DIMARTS, de 21 a 22.30. 

DIMECRES, de 15.30 a 16.55.

DIJOUS, de 19.30 a 21.

Aquests darrers horaris son per a tots els nivells.

 

Lloc: local social (local de la Caixa) a les Planes d'Hostoles.

Si encara no ets alumne pots fer aquí a teva INSCRIPCIÓ o dirigir-te a mi per resoldre qualsevol DUBTE (també mitjançant trucada o whatsapp al 677274320).