Regalar amb consciència per Nadal

25/11/2019

En un no res tenim aquí les festes de Nadal i es dispara el consumisme. Avança't i prepara els teus regals amb tranquil·litat, regala benestar i salut.
Ells, tots aquells que t'estimes, s'ho mereixen. Ioga i marxa nòrdica, segur que encertes!

 

 

Aquí tens les opcions que oferim! Personalitzem el val amb el nom que ens diguis.

IOGA: un mes de classes a raó d'una a la setmana (a les Planes d'Hostoles) en qualsevol dels horaris següents: DIMARTS (21.00 - 22.30), DIMECRES (15.30 - 16.55) o DIJOUS (19.30 - 21.00).

Preu: 34€ (les classes tenen una durada entre 1h20 i 1h30 minuts).

Si el regal va adreçat a una persona gran o amb alguna patologia que dificulti la mobilitat hi ha una classe també per a ella, els DIMARTS (9 - 10).

Preu: 29€.

 

MARXA NÒRDICA: un curs d'iniciació per aprendre la tècnica amb la metodologia de l'INWA (Federació Internacional de Nordic Walking). Cada mes hi ha una o dues dates en les que es fa un curs, si no us van bé les dates oferides i el val caduca poseu-vos abans en contacte i mirarem de adequar-nos a les dates més adients per a vosaltres.

Preu: 25€ (els cursos tenen una durada d'entre 3 hores i mitja a 4 i en el preu s'inclou el lloguer dels bastons i una assegurança).

 

Què faig si ja ho tinc clar i vull encarregar els meus VALS REGAL?

Doncs escriu-nos AQUÍ especificant el TIPUS de val, la QUANTITAT i el/els NOMS d'aquelles persones a qui va destinat el teu regal. Et respondrem i et facilitarem el número de compte on hauràs de fer l'ingrès. Un cop fet t'enviarem en format PDF els teus vals.

Per qualsevol dubte o consulta que vulguis fer clica AQUÍ i et respondrem tant bon punt ens sigui possible.