Marxa nòrdica amb raquetes de neu a La Cerdanya!

29/01/2018

Ara tens l'oportunitat, tant si has fet marxa nòrdica prèviament com si no, de gaudir d'un dia diferent a la neu.

El proper diumenge 25 de febrer et proposem una activitat diferent: WINTER NORDIC WALKING! Vine a fer marxa nòrdica amb raquetes de neu en un paratge tan bonic com La Cerdanya.

L'activitat anirà a càrrec de Nordic Walking Pirineus i Guies del Pirineu. El preu (30€) inclou material, assegurança, reportatge gràfic i guies professionals de muntanya.

L'activitat és oberta a tothom, no cal tenir nocions prèvies de marxa nòrdica. Inicialment ens proposen la zona de La Molina, tot i que això es podria veure modificat en funció de les condicions niveo-meteorològiques i seguretat.

L'equipament necessari que s'ha de dur inclou: ulleres de sol, crema protectora per a cara i llavis, gorro, buff o similar, guants, capa exterior paravent i impermeable, calçat de canya alta (botes), calçat i mitjons de recanvi, aigua i quelcom lleuger per menjar.

L'activitat acabarà abans de dinar, però si voleu dur pic-nic podem compartir una estona més. Si algú vol marxar o dinar de retaurant no hi ha cap problema, fins i tot, ens en poden recomanar algún si és necessari.

La durada és d'unes 4 hores i l'inici serà cap a les 10. Ens trobarem a les 9.30 en un punt acordat més endavant, quan el lloc de l'activitat estigui definit. En cas que una majoria surti d'Olot o rodalies podríem mirar de compartir cotxes.

El pagament serà per avançat mitjançant transferència al número de compte que es facilitarà al fer la inscripció. Aquesta serà formalitzada en el moment de recepció del pagament.

Si tens dubtes pots contactar a través del formulari de contacte o al 677274320.