Ioga al monestir

07/09/2020

Activitat familiar: mentre gaudim d'una visita guiada al monestir romànic de Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa, ens apropem al mon del ioga d'una manera divertida perquè tots, petits i grans acabem amb un bon record.
En podríem dir "ioga cultural"? ;-)

 

Tot i que té nom de novel·la o de pel·licula de diumenge tarda, el que us oferim és una activitat que fa l'aprenentage de la història divertit, potser allò que sempre hauríeu volgut a l'escola...

La Lídia de Fentours, guia turística i professora, i jo mateixa des de Risum i amb 20 anys d'experiència impartint ioga a totes les edats, us oferim un recorregut d'una hora al voltant del monestir romànic de Sant Joan les Fonts intercalant asanes i respiracions de ioga. Una experiència diferent!

Descobrireu que el monestir porta molts i molts anys a Sant Joan les Fonts, però no tants com en fa que es practica ioga ;-)

 

PREU: 10€ adults i majors de 12 anys.

              6€ nens i nens de 3 a 11 anys.

El pagament es farà per avançat mitjançant transferència o Bizum.

DATES:  26 de setembre.

               10 d'octubre

               7 de novembre

Les places seran limitades segons la normativa marcada pel CoVid. Pel mateix motiu la mascareta serà obligatòria sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat amb persones no convivents.

Fes la teva INSCRIPCIÓ! Indica, si us plau, l'edat dels menors que vindran a fer l'activitat (ho pots fer a l'apartat de "dubtes").