Ioga a l'hort i tast de productes!

11/07/2020

Un hort agro-ecològic a les Planes (la Garrotxa), amb vistes a la muntanya del Far, amb les seves olors i els colors tan únics durant l'estiu... una sessió de ioga...

 

Què et sembla aquesta experiència per connectar amb tu i amb la terra?

Segur que l'endemà ho recordaràs tancant els ulls... i sentiràs l'olor, els sons, les sensacions, el gust... i un somriure se't dibuixarà a la cara.

Ens unim l'Aixadell i Risum per oferir-te aquesta experiència perquè tenim valors comuns: estem convençuts de que una alimentació sana i de qualitat, amb productes de ben a prop, del nostre poble, ha de ser un dels pilars per la nostra salut. Igual que sabem que el ioga, una disciplina mil·lenària, ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos, a escoltar-nos, i cuidar tant el nostre cos, com la ment i les emocions.

Sabies que la paraula "yoga" significa unió?

Doncs fent honor a aquest significat, aquí estem, unint les nostres passions perquè tu les gaudeixis aquest estiu.

 

 

A les 7 de la tarda farem una sessió de ioga a l'hort d'"el Mirador" i, a l'acabar, farem un tast dels productes acabats de collir.

El preu, només 13€ (nens i nenes entre 8 i 12 anys, 8€).

Si et vols inscriure envia'm un whatsapp al 677.274.320 o un missatge AQUÍ dient el teu nom i cognoms i si necessites màrfega.

 

RECORDA!

  • Dur mascareta, tal com marca el pla Procicat, mentre arribem i ens col·loquem a lloc, no durant la sessió de ioga ni el tast de productes posterior (mantindrem la distància de seguretat recomanada).
  • Porta la teva màrfega. Si no en tens i vols que te'n deixem una, ho farem complint tots els protocols d'higiene establerts arrel del CoVid.
  • Porta una ampolleta amb aigua.
  • Dur quelcom de màniga llarga o una tovallola/manteta o similar per si ve de gust tapar-se durant la relaxació.
  • Recomanem l'ús de repel·lent de mosquits (tot i que hi haurà torxes i/o espelmes per fer aquesta funció).
  • Si és possible porta els 13€ exactes per no haver de remenar massa canvi (també pots pagar per Bizum).