Ioga a l'aire lliure, marxa nòrdica, gorgues, volcans... és la Garrotxa!

04/06/2020

Descobreix el territori fent activitats diferents, pren consciència: de tu i de la natura. Si alguna cosa hem après d'aquest confinament és que, malgrat tot, el planeta continua en moviment, ple de vida. Gaudim-lo!
Què? una sessió de ioga al Montsacopa?

 

PROPOSTA 1: Les gorgues de les Planes d'Hostoles fent marxa nòrdica.

Has provat mai la marxa nòrdica? si ja coneixes la seva tècnica, ara tens una oportunitat de perfeccionar-la mentre fas una ruta guiada amb paisatges espectaculars. Si no n'has fet mai, ar és el moment de fer un tast, coneixer el material específic que s'utilitza i la multitud de beneficis que té, com per exemple, el treball de gairebé el 90% de la musculatura del cos si la tècnica és correcta o l'augment de fins al 45% de despesa calòrica respecte a caminar sense bastons.

  • Atenció! no és un curs d'iniciació on es profunditza en detalls tècnics, és un tast mentre es realitza una ruta.

Visitarem diferents gorgues, caminarem amb vistes als cingles del Far i veurem també les restes de l’antiga indústria que va fer créixer els pobles de la vall a la vora del riu com pedreres, molins paperers, filatures i torneries. Ah! i amb vistes al Castell d'Hostoles, fortalesa de muntanya durant la guerra remença del S.XV. La ruta es farà fent marxa nòrdica; si no n’has fet mai abans t’explicarem els conceptes bàsics per poder gaudir de l’experiència.

Activitat indicada per a públic familiar (apte per a nens majors de 8 anys, o menors si els pares consideren que els agrada caminar i tenen en compte la distància).

Durada aproximada de 3h-3h30’ (10 km).

Preu: inclou el lloguer del material (bastons de marxa nòrdica) i assegurança.

  • majors de 16 anys, 18€/persona.
  • menors entre 12 i 16 anys, 10€/persona.
  • menors de 12 anys, 5€/persona.
  • menors de 8 anys gratuït (sense bastons).

Quan? tots els dilluns, dimecres, divendres pel matí i dissabtes tarda. També hi ha algun diumenge programat. Però si no us van bé aquests dies i sou un grup, poseu-vos en contacte i mirarem d'adaptar-nos-hi.

Aneu al formulari d'inscripcions, no us ho penseu més que paga la pena!

 

PROPOSTA 2: Connexió volcànica: ioga al cràter del volcà Montsacopa a Olot.

Segur que del ioga si que has sentit parlar, o potser ets practicant? tant és! hagis fet o no ioga algun cop, o bé siguis iogui/ioguini habitual, pots gaudir de l'experiència de fer una sessió en el volcà més emblemàtic de la ciutat d'Olot.

Pujarem caminant per les seves grederes, gaudirem de les vistes de la ciutat i, després d'una sessió de ioga envoltats de conills tafaners, tornarem a veure la ciutat il·luminada sota el cel d'estiu en nit de lluna plena (o gairebé plena). S'adaptarà la classe a tots els participants, donant opcions més bàsiques o més avançades i tenint en compte les diferents patologies que algú pugui tenir.

Activitat iIndicada per a públic familiar (apta per a nens majors de 10 anys on s’adaptarà el llenguatge per fer-la atractiva, hauran de fer-la al costat d’un adult responsable).

Durada aproximada de 2h30'.

Preu de 15€/persona (menors de 15 anys, 10€). Inclou el lloguer del material (màrfega de ioga i material de suport).

Busca en el formulari d'inscripcions les dates previstes.

 

INFORMACIÓ D'INTERÈS PER A LA TEVA ESTADA

Si vols arribar a a Garrotxa amb transport públic, saber on allotjar-te o a on anar a dinar, mira aquí com fer-ho: vull anar a la Garrotxa!

Si busques un allotjament en un poble en concret com ara el meu, les Planes d'Hostoles, la meva recomanació és que visitis els del següent llistat. Tots amb característiques i possibilitats diferents, tots amb encant. Segur que trobes el més adient per a tu: