Connexió volcànica: ioga al volcà Montsacopa

24/07/2020

La Garrotxa és coneguda pels seus volcans i, d'aquests, un dels més emblemàtics és el Montsacopa a la ciutat d'Olot.
Des de dalt hi ha les millors vistes de la ciutat. T'oferim gaudir-les i viure una sessió de yoga ben especial amb lluna plena.

 

Tant és si has fet ioga o no algun cop, tant és si ets iogui/ioguini habitual, ara pots gaudir de l'experiència de fer una sessió en el volcà més emblemàtic de la ciutat d'Olot.

Pujarem caminant per les seves grederes, gaudirem de les vistes de la ciutat i, després d'una sessió de ioga envoltats de conills tafaners, tornarem a veure la ciutat il·luminada sota el cel d'estiu en nit de lluna plena (o gairebé plena).

S'adaptarà la classe a tots els participants, donant opcions més bàsiques o més avançades i tenint en compte les diferents patologies que algú pugui tenir. Activitat està indicada per a públic familiar (apta per a nens majors de 10 anys durant la classe s’adaptarà el llenguatge, si és el cas, per fer-la atractiva i hauran de fer-la al costat d’un adult responsable).

 

 

Durada aproximada de 2h30'.

Preu de 15€/persona (menors de 15 anys, 10€). Inclou el lloguer del material (màrfega de ioga i material de suport degudament desinfectat segons les mesures d'higiene establertes arrel de la CoVid-19).

Busca en el formulari d'inscripcions les dates previstes.

 

IMPORTANT!

En tot moment es mantindran les mesures preventives de seguretat i d’higiene establertes pel SARS-CoV-2.