Col·laboració amb el programa de tv1, España Directo

22/03/2018

Un equip d'aquest programa ha estat gravant els gorgs de Les Planes a La Garrotxa. Els hem acompanyat a fer aquesta bonica ruta fent marxa nòrdica.

 

A continuació trobareu l'enllaç a la pàgina de tv1, al programa España Directo.

Vàren venir a Les Planes a meravellar-se amb el nostre entorn i dinar al poble. Més de dues hores de feina resumides en poc més de 3 minuts. Moltes coses per veure... moltes coses per dir...

L'entorn de Les Planes és un espai a conservar, per la seva bellesa i per tot el que ha significat pel poble i els seus habitants durant tants d'anys.
És clar que l'ha de poder gaudir tothom, però m'agradaria que es veiés la diferència envers una platja o una piscina... l'espai fora l'aigua és reduït i tanta importància té l'aigua com les roques, la vegetació que l'envolta o els animals que hi viuen. La gran acumulació de gent instal·lada tot el dia en el mateix lloc malmet molt aquest entorn. Hem d'aprendre a gaudir la natura segons les característiques de cada espai.
Els gorgs de Les Planes conviden a passejar, arribar, gaudir de la fotografia, refrescar-se o fer un mos i seguir el passeig cap el proper racó.

 

       

Gràcies d'avant mà perquè sé que ho tindreu present.


I ara... a veure si us agrada! (comença en el minut 6'20''): reportatge als gorgs de Les Planes.