Celebrant el Dia Internacional del Ioga

23/06/2017

El darrer 21 de juny, dia del solstici d'estiu, era el Dia Internacional del Ioga i ho vàrem celebrar fent una classe al vespre, a l'aire lliure. El lloc escollit va ser La Parada de Les Planes d'Hostoles, a La Garrotxa.

Coincidint també amb l'inici de les vacances d'estiu per a la mainada i el festival de final de curs de l'escola, alguns alumnes de Les Planes d'Hostoles varen celebrar aquesta diada important pel Ioga.

L'any 2014 fou aprovat el dia 21 de juny com a Dia Internacional del Ioga, una jornada dedicada a promoure la pràctica d'aquesta disciplina mil·lenària. Els seus principis de pau, harmonia i respecte a la natura coincideixen amb els de les Nacions Unides. Enguany el tema de la celebració, organitzat per la Missió Permanent de l'Índia davant les Naciosn Unides, és "Ioga per a la Salut". Amb aquest títol es vol conscienciar a la població dels beneficis del ioga de forma integral. És a dir, transmetre que la pràctica del ioga contribueix de manera holística a crear un equilibri entre el cos, la ment i l'esperit.