Anem a fer activitats de neu!

24/12/2018

Excursió de nordic walking amb raquetes i... molt més!
Risum i ElCampobase col·laborant per oferir-te el millor record d'aquest hivern.

 

 Ens sap greu, però a causa de la poca neu que tenim enguany i les condicions de la poca que hi ha, creiem convenient posposar la sortida fins que es pugui oferir en les condicions òptimes per a poder gaudir al màxim l'experiència.

 

Aquest proper DISSABTE 26 de GENER us proposem activitats de neu.

En col·laboració amb ElCampobase (guies de muntanya i barrancs de La Garrotxa) us oferim un matí diferent. Farem excursió de marxa nòrdica amb raquetes i la combinarem amb activitats relacionades amb la seguretat a la muntanya: conèixer més les característiques de la neu, orientació, actuacions en cas d'allaus o com poder fer refugis i iglús.

LOCALITZACIÓ: Vallter.

HORARI: matinal d'unes 4 hores.

EDAT: a partir de 12 anys.

PREU: 36€

El preu inclou el lloguer del material i una assegurança.

 

L'equipament necessari que s'ha de dur inclou: ulleres de sol, crema protectora per a cara i llavis, gorro, buff o similar, guants, capa exterior paravent i impermeable, calçat de canya alta (botes), calçat i mitjons de recanvi, aigua, quelcom lleuger per menjar (barreta energètica, fruits secs...) i dinar.

Depenent del temps el dinar es farà abans o després d'acabar l'activitat; si el temps és fred acabarem abans per poder dinar en lloc arrecerat.

El pagament serà per avançat mitjançant transferència al número de compte que es facilitarà al fer la inscripció. Aquesta serà formalitzada en el moment de recepció del pagament.

Si tens dubtes pots contactar a través del formulari de contacte o al 677274320.