A la teva salut!

09/07/2020

Alcem les copes per fer un brindis... A la teva salut!

És un dissabte d'estiu qualsevol i la nostra història, la teva, comença així...

 

Ens trobem al @bardesucs , a Olot, i allà la Sílvia ens prepara un suc cold pressed amb un extractor que esprem la fruita sense escalfar-la ni airejar-la, permetent així que no s’oxidi i conservi tots els seus nutrients. Mentre el gaudim, glop a glop, ens prepara també un batut saludable ben carregat d’energia.

El batut ens l’emportem per prendre’l durant la ruta que fem amb la Natàlia de @risum_ioga_nordic_walking.  Un tast de marxa nórdica o nordic walking que ens duu, a més de gaudir de l’entorn, a conectar amb nosaltres, amb la respiració, la ment i el cos, gaudint del momento Present.

Tornem per dinar a @lanomada_olot on la Bàrbara, amb els seus coneixements de nutrició i les seves mans plenes d’Amor ens té preparat un Buddha Bowl  equilibrat, nutritiu i saludable. Com d’important és que allò que mengem pel nostre cos, la ment i les emocions!.

Però el final arriba i, sí, sabem que en aquest punt tothom està molt a gust i relaxat. Tranquils!  us garantim que el somriure es manté la resta del cap de semana perquè sabem que, aquest cop, us heu mimat i cuidat com us mereixeu.

Viure aquesta experiencia i fer un brindis “a la teva salut” té un cost de 50€ . El pagament es farà abans de l'inici de l'activitat (per transferència, bizum o metàl·lic a l'arribar al punt de trobada).

Si vols gaudir de l’experiència en solitari el preu será de 80€.

 

                                        

 

Fes la teva INSCRIPCIÓ AQUÍ!

L’activitat es realitzarà amb un mínim de 3 persones i un màxim de 6, tots els dissabtes del mes de juliol i agost.

El límit per apuntar-te és el dia anterior a l’activitat, el DIVENDRES a les 10 del matí.

Després de fer la inscripció rebràs un correu amb la informació del punt i hora de trobada, així com altra informació d'interès.

 

IMPORTANT!

En tot moment es mantindran les mesures preventives de seguretat i d’higiene establertes pel SARS-CoV-2.

Tanmateix, el nostre compromís pel medi ambient, us garanteix que tots els nostres envasos son biodegradables i/o reciclables. Donem suport al moviment Zero Waste, residu zero.